Inschrijving WPCV online show 2020

Inschrijven voor deze online show kan als volgt:

- Inschrijven kan ALLEEN via het online inschrijfformulier. Elke andere manier van inschrijven wordt niet geaccepteerd. Heeft u vragen over uw inschrijving, stuur deze dan naar het volgende e-mail adres: onlineshowwpcv@gmail.com

- Schrijf in voor de juiste rubriek, de rubrieken kunt u hieronder vinden.

- Download via het digitale inschrijfformulier een ZIJAANZICHT foto in stand of een ZIJAANZICHT draf foto van de pony. U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw foto.

Let op !! Om de online show zo eerlijk mogelijk te laten verlopen vragen wij u om een zo recent mogelijke foto in te sturen voor uw deelname.

Inschrijfvoorwaarden:

- De ingeschreven Welsh pony dient te zijn geregistreerd bij een Europees erkend Welsh pony & cob stamboek.

- De beoordeling van de jury is bindend. Hier kan niet over gecorrespondeerd worden.

- U bevestigt met de online inschrijving dat u akkoord gaat dat de WPCV uw ingezonden foto mag gebruiken voor publicatie van de uitslagen van deze online show.

- U bevestigt hiermee dat de inschrijving correct is met de juiste contact gegevens van de inzender en eigenaar van de ingeschreven pony.

- Er mag maar 1 foto per pony ingestuurd worden per rubriek.

- De sluitdatum voor deze online show is dinsdag 1 december 2020


Digitale inschrijfformulier WPCV online show 2020

Met het insturen van dit digitale inschrijfformulier geeft u hierbij toestemming dat uw ingestuurde gegevens gebruikt worden voor publicatie op onze website en Facebook pagina.

Alle uitslagen worden na vrijdag 18 december 2020 online gepubliceerd op onze facebook pagina en onze website www.wpcvnederland.nl